Товариський матч. "Волинь" - "Віторул" (Румунія) 0:4. Команда Хаджі трощить лучан

2253 15.07 2016   10:50
Фото - fcvolyn.net

Товариський матч.

«Волинь» - «Віторул» (Румунія) 0:4

Склад «Волині»: Марчук (Жмурко, 46, Хвалицький, 69) – Гуменюк, Горопевшек (Сороченко, 80), Гвелесіані (А. Никитюк, 48), Шаповал (Бескоровайний, 57) – Герасимюк (Мелінишин, 74), Харатін, Дудік (Задерецький, 52), Козьбан (Романюк, 62), Мемешев (Чепелюк, 60) – Довбик (Петров, 46).

Заключний поєдинок у Словенії «Волинь» проводила проти п’ятої в минулому чемпіонаті команди Румунії, якій за кілька тижнів стартувати в кваліфікації ЛЄ. «Вііторул» з Констанци до того ж тренує легенда румунського і світового футболу Георге Хаджі, «Волинь» на цей матч вивів старший тренер Володимир Дикий, адже Віталій Кварцяний відбув до Луцька, аби взяти участь у важливому засіданні Волиньради та вирішити нагальні проблеми клубу.

- Мали вигравати перший тайм 3:0, а програли 0:1, - так прокоментував поєдинок проти «Вііторула» Володимир Дикий. Справді, три стовідсоткові шанси втратили Мемешев (двічі) і Герасимюк. У відповідь на 19 хвилині ми пропустили контратаку і 0:1…

В другому таймі на поле у «Волині» традиційно вийшло більше молоих гравців, які ще об’єктивно не можуть чинити опір більш класному супернику. Флорін Танасе, вийшовгши віч-на-віч, забив «Волині» вдруге – 0:2.

За цього рахунку чудову нагоду скоротити розрив мав Дмитро Задерцький, якого вивели віч-на-віч із кіпером "Вііторула" Бузбучі, але хав пробив з 8 метрів у …воротаря.

Відзначимо гру кіпера Андрія Марчука. Він попри два пропущених м’ячі врятував свою команду не менше п’яти разів.

Втретє лучани отримали гол у власні ворота від центрбека Романа Никитюка. Той був першим на м’ячі після флангової подачі, але замість вибиття на кутовий поцілив у верхній кут своїх воріт. Вже ха дві хвилини ефектно забив Хвалицькому головою Сорін Радої – 0:4.

Сьогодні команда прибула в Україну, футболісти після кількох вихідних у понеділок зіграють спаринг у Рівному проти «Вереса».

Популярные новости