Товариський матч. "Карпати" - "Рух" 2:1. Початок покладено

1705 12.06 2016   09:10
Фото - ФК "Карпаты"

11 червня. Львів. Стадіон «Україна».

"Карпати" - "Рух" 2:1

Голи: Нестеров 15, Ґ. Лещук 19 - Миць 90.

«Карпати»: Мисак – к (Сілецький, 46, Мозіль, 68), Маркович, Барановський (Новотрясов, 46), Нестеров (Зотько, 46), Костевич, Худоб’як (Кузик, 46), Сениця (Нестеров, 58), Ксьонз (Страшкевич, 46), Карноза, Габріель, Ґ. Лещук (Сергійчук, 46).

«Рух»: Дяченко (Шевчук, 46), Романюк (Панасюк, 68), Гурський, Бойко, Федорів, Костик – к (Вільчинський, 46), Кікоть (Дмитрух, 63), Макар, Іванов (Яким, 67), Садоха (Миць, 75), Омельченко (Іванов, 85). Головний тренер – Роман Гданський.

Попередження: Барановський, 34, Габріель, 39, Романюк, 43, Вільчинський, 73.

В рамках підготовки до нового сезону команда Валерія Яремченка в контрольному матчі мінімально переграла «Рух» з Винників. Наставник не задіював тих гравців «Карпат», які були представлені у різноманітних збірних – Кадимяна, Підківку, Чачуа, Кравця, Лобая, Мірошніченка та Кльоца. «Карпати» одразу заволоділи перевагою і в дебюті гри провели два голи. Спочатку Нестеров головою красиво замкнув передачу з правого флангу від Карнози, а через декілька хвилин вже Бланко-Лещук продемонстрував вміння влучно пробивати головою –і також після передачі Карнози. Міг збільшити рахунок і Габріель Окечукву, який здалеку пробив впритул над поперечиною воріт «Руху». Під кінець тайму забракло влучності Артуру Карнозі, який також пробив поруч з рамкою воріт.

Після перерви склади обох суперників суттєво змінилися і першим міг відзначитись Кузик, але пробив в руки досвідченому Шевчуку. Гості також застосовували дальні удари і вже Кікоть наніс небезпечний удар з-за меж карного. В середині тайму Макар здалеку намагався вразити ціль, але Сілецький у кидку рятує свою команду від неприємностей. «Руху» вдалося відіграти один м’яч на останніх хвилинах гри - лівим флангом завершилась відскоком м’яча до Миця і Богдан потужним ударом зльоту пробив повз Мозіля. 2:1.

Источник: ФК "Карпати"
Популярные новости