Президент УПЛ Генінсон: я голосував за порятунок "Волині"

991 23.05 2016   22:56
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Очільник Прем'єр-ліги і заодно член Виконкому ФФУ Володимир Генінсон розповів, про ситуацію довкола отримання лучанами атестації на наступний сезон.

Володимир Генінсон запевнив, що не знає остаточного рішення чи дозволить Виконкому ФФУ продовжити атестаційне вікно для "Волині" до 31 травня, аби в клубі мали час розрахуватися з боргами.

- Я особисто голосував за можливість для футболістів "Волині" отримати гроші, які вони чесно заробили. Кому буде легше, коли клуб збанкрутує і залишить їх сім'ї без грошей.

- Це рішення не створює прецедент для "Говерли" та "Металіста"?

- Звачайно, що ні! ці клуби програли всі апеляції, які лишень могли. Вони проходили процес атестації і не змогли отримати його. На цьому все. "Волинь" ж поки не атестували, тому, зокрема, я і погодився на такий шанс для команди з Луцька.

- А не краще все ж не робити "поблажок" і мати в наступному сезоні фінансово здорові клуби?

- Ніхто не гарантує, що команда, яка вийде з Першої ліги зможе дограти чемпіонат до кінця. Час такий! І також ніхто не гарантує, що в наступному сезоні у "Волині" теж будуть проблеми з боргами.

- Луцький клуб презентував документи, які змогли переконати членів виконкому ФФУ?

- Жодних документів нам не давали...

- Ви повірили клубу-рецидивісту на слово?

- Моя позитивна відповідь, не означає, що "Волинь" отримає атестат. Це лише можливість для них пройти атестацію. А отримають вони документ чи ні, це вже питання до Атестаційного комітету.

Источник: Сектор.Депо
Популярные новости