Дмитро Чигринський: "Я вже майже п’ять років не в збірній..."

3791 15.05 2016   23:05

Захисник «Дніпра» Дмитро Чигринський поспілкувався с програмою «Про футбол».

- Звичайно потрібні були зміни, тому що стільки часу мучився в «Шахтарі». Цей крок – це було краще і для мене, і для команди. Я йшов до «Дніпра» без якихось умов: до літа пограю. Була формальна сума в контракті (5 тисяч евро в місяць). Після цього ми вже визначились.

Зміна команди - коли ти можеш все починати з нуля. А якщо три роки нічого не змінюється, може щось десь не так – тренувальний процес, чи інші нюанси. Тебе вже сприймають по-іншому – як людину, яка постійно травмована. Коли я тільки прийшов в «Дніпро», Маркевич мене привітав. Він був задоволений, порадив викинути весь негатив, який був в останні роки, і почати все з нуля. Сказав, що у нас точно все вийде.

Травми? Домовились, що необхідно працювати з моїми відчуттями перш за все. Десь більше індивідуальний підхід. Це не означає, що якийсь «лайт-режим». Працюю з командою як загально, так и індивідуально окремо. Це просто підхід. Мене більше чують.

Гвардіола – людина, з якою я зв'язок ніколи не втрачав. Зізвонювались після того, як я пішов з «Барселони».

Для мене немає задачі зараз просто переконувати і доводити. Задача – дуже добре грати за «Дніпро». В тому числі буде залежати і перспектива мого попадання у збірну. Чому маю ображатися, якщо не викликали? Все залежить від того, як я граю. Я вже майже п’ять років не в збірній. Якби я був стабільний гравець збірної… Не викликали – працюємо. Це не вплинуло на мій настрій.

Читайте также: Дмитро Чигринський: "Сподіваюся, що новини будуть оптимістичними"

Популярные новости