"Дніпро" – "Олімпік": прогноз Олександра Золотогорського

2148 15.05 2016   13:25

Постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів", журналіст програми "ПРОФУТБОЛ", коментатор футболу на телеканалі "2+2" Олександр Золотогорський коментуватиме матч "Дніпро" – "Олімпік" разом із легендою українського футболу Олександром Рикуном. Тож і очікує такої гри, яку свого часу демонстрував його колега – яскравої і результативної. І звичайно, перемоги "Дніпра", який має закінчити сезон на мажорній ноті.

Що буде далі з "Дніпром"? Хто гратиме за дніпропетровську команду? Які перспективи? Питань багато, і відповідей наразі немає. Але останній матч чемпіонату підопічні Маркевича зобов’язані зіграти яскраво і потужно. Нехай не гратиме Зозуля, "Дніпро" і без Романа має можливості гостро зіграти в атаці.

"Олімпік" чемпіонат дограє, ні на що не претендує, до того ж має великі проблеми у захисті. Дискваліфіковані Петров, Нємчанінов і Федорів.

Читайте также: Ротань, Зозуля и Пико отстранены от футбола до решения КДК ФФУ

Останній тур спонукає до яскравої гри без особливої напруги. Ігрова субота це чітко продемонструвала. Тож прогнозую перемогу "Дніпра" через "тотал більше". Такий варіант на Parimatch має коефіцієнт 1.67.

Тип ставки: ординар

"Дніпро" – "Олімпік"

Ставка: "Дніпро" виграє і тотал більше 2.5

Коефіцієнт: 1,67

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости