Николай Гибалюк: "Ни я, ни мой юрист не знаем о том, что "Говерла" решила со мной вопрос"

1383 15.05 2016   09:52
Денис Руденко, FootBoom

Екс-гравець «Говерли» Микола Гібалюк прокоментував заяву старшого тренера «Говерли» Олексія Величко. Одразу по завершенню гри між «Говерлою» та «Волинню» (1:4), старший тренер ужгородців дав післяматчевий коментар щодо отримання атестату на наступний сезон та ситуацію із боргами.

- Питання атестації вирішиться у вівторок. Знаю, що багато зробив віце-президент Олександр Шуфрич зі своїми юристами, В'ячеслав Грозний також там був. Але є проблеми з деякими колишніми гравцями. Фещук, Шацьких ...

- Гібалюк ...

- З Гібалюком якраз питання вирішилося, він пішов на поступки. Розповім вам про Фещука, він зіграв у нас півроку, а контракт підписав на два роки. Потім Максим поїхав в іншу країну, отримував зарплату, і від нас вимагає ще зарплату за півтора роки контракту. Тобто, і там отримував гроші, і тут хоче. Виходить, що на двох місцях. Хіба це чесно? Адже він працював на інший клуб.

Відтак, Микола одразу спростував цю інформацію:

- Прочитал послематчевый комментарий O. Величко и немного опешил. Оказывается, «Говерла» со мной вопрос решила. Странно только, что ни я, ни мой юрист об этом не знаем. Видно «Говерла» опять вернулась к своим незаконным методам. Хочу донести до сведения ФФУ и КДК, что никакие вопросы со мной не решались, хотя я всецело и полностью открыт к диалогу.

Источник: lobda.at.ua
Популярные новости