"Карпати" - "Шахтар": прогноз Максима Калініченко

2533 08.05 2016   11:20
Фото - FootBoom.com

Колишній півзахисник дніпропетровського "Дніпра" і збірної України, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині один з наставників харківського "Металіста" і експерт "Рейтингу Букмекерів" Максим Калиниченко зробив прогноз на матч "Карпати" – "Шахтар" Донецьк у двадцять п’ятому турі української Прем‘єр-ліги. Зустріч відбудеться ввечері в неділю у Львові на стадіоні "Арена Львів". Наш експерт вважає, що в майбутній зустрічі зуміють забити обидві команди.

"Шахтар" лише в четвер провів матч в Севільї, програв. Без настрою буде грати команда Луческу цей матч. Тепер для "Шахтаря" важливо взяти Кубок України. На цьому турнірі він буде концентруватися. Має бути півфінальний матч з "Олександрією", потім, швидше за все, фінал з "Дніпром". Ті ігри будуть важливі. А майбутня зустріч з "Карпатами" не має ніякого значення. "Карпатам" теж особливо нічого не потрібно.

Можливо, у "Шахтаря" вийдуть резервісти, які захочуть заявити про себе. Не думаю, що хтось тут буде закриватися, вийде веселий футбол. На результат тут ставити не варто. "Шахтар" недавно у "Чорноморця" не виграв. А зараз, коли шанси на чемпіонство вже втрачені, він точно напружуватися не буде. Скоро грати матч-відповідь з "Олександрією". Повеселяться як слід команди, я думаю. Потрібно ставити на голи. Хороший варіант – "обидві команди заб’ють і тотал більше 2,5 м’яча". Коефіцієнт у БК "Парі-Матч" майже 1,90.

Тип ставки: ординар

"Карпати" - "Шахтар" Донецьк

Ставка: Обидві команди заб'ють

Коефіцієнт: 1,89

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости