Володимир Безубяк : попереджав перед грою, що судить Вакс

1396 02.04 2016   20:09
Фото - chernomorets.odessa.ua

Головний тренер львівських «Карпат» Володимир Безубяк в інтерв’ю телеканалу «Футбол 2» прокоментував поразку своєї команди від луганської «Зорі» із рахунком 1:4.

- На жаль, з перших хвилин захисники не справлялися із своїми функціями. Експериментальний склад? Грали ті, хто сильніший. В той же час ми зробили деякі перестановки, вивели Костевича вперед, а в атаці зробили ставку на здвоєний центр. Вся небезпека йшла через наш лівий фланг...

- Крім того, у вас сьогодні не було чистого опорника…

- Так, Худоб`як та Голодюк – гравці конструктивного плану, які ведуть гру, а ось в єдиноборствах та захисті вони програють. Але Даушвілі був травмований, він не готовий у функціональному плані, його вистачає хвилин на 30.

Нажаль, підвела психологія – після першої невдачі команда починає плисти. Попереджав перед грою хлопців, що судить Вакс, котрий приймає неадекватні рішення. Маю на увазі перше вилучення.

- Сьогодні гол забив Окечукву, якого критикують вболівальники команди. Як вам його гра?

- А за що його критикувати, за те що приїхав в «Карпати» Львів? Він не був з нами ні на перших ні на других зборах, тому в тактичних побудовах ще не зіграний. Але це хлопець з характером, технічний. Вважаю, у нього добре футбольне майбутнє.

- Останнім часом багато говорили про те, що «Карпати» мають шанс на потрапляння в Лігу Європи.

- Однозначно на сьогоднішній день ми не заслуговуємо грати в Лізі Європи. Але в нас є гравці, які відповідають завданню потрапляння в єврокубки. Треба їх тільки організувати. Є талановита молодь: Кльоц, Гуцуляк…

- Досі вболівальники не можуть зрозуміти, хто головний тренер в «Карпатах», ви чи Лужний.

- Я головний тренер «Карпат», Лужний – старший. Треную команду я, склад визначаю також я, тому відповідальність за цю поразку повністю бере на себе. За результат відповідаю я. Так давати грати супернику не можна.

- Але ви спілкуєтесь із Лужним?

- Так… Деколи. Після поразки важко говорити.

Популярные новости