Валерій Федорчук: "В "Дніпрі" завжди є невеликі борги перед футболістами"

912 20.03 2016   12:15
Фото - telegraf.com.ua

Новоспечений гравець «Динамо» Валерій Федорчук у програмі «Моя гра» розповів чи залишилася у клубу заборгованість по зарплатні перед футболістом.

«Я травмувався. Перед цим були розмови про контракт, але ми не могли дійти до чогось спільного. Ми були на цьому етапі, але не встигли дійти згоди зі сторони клубу і з моєї сторони. Потім сталася травма, і так все склалося. В мене відповіді немає на питання, чому «Дніпро» і надалі не запропонував контракт. Може, в них є якісь свої думки, але вони мені про це не сказали. Я наголошував, щоб ту суму, що нам не виплатили, коли я півроку грав за «Кривбас», додали до контракту і розбили на якісь пару років. Це, насправді, порівняно невелика сума. Десь більше 100 000 доларів. Був процес перемовин. Але в «Дніпрі» сталася така ситуація, що до власника клубу важко додзвонитися, вийти на зв’язок. Так склалося, що в мене з’явилася пропозиція. Можливо, якби не вона, вони могли б запропонувати і надалі контракт. Так було декілька разів з футболістами, з якими у «Дніпрі» закінчилися контракти: вони їхали на збори, без контракту тренувалися, але з часом його підписували. В «Дніпрі» це нормальний процес.

В «Дніпрі» завжди є невеликі борги перед футболістами, але вони завжди покриваються, виплачуються з часом. Все нормалізується. Ми до цього звикли. Я знаходжуся в такій же ситуації, як і будь-який футболіст «Дніпра». «Дніпро» потихеньку розраховується – зі мною так само, як і з усіма. Була заборгованість за чотири місяці – зараз віддали за два. Щодо преміальних, то ми давно без них і спокійно до цього ставимося. Але, напевно, у кожного футболіста в «Дніпрі» є внутрішня образа на те, що команда зробила такий подвиг для клубу, для країни – вийшла до фіналу Ліги Європи – і гравці за це не отримали ні копійки. Ця образа є в кожного футболіста – я впевнений. Те, що немає преміальних за інші матчі – до цього ми ставимося нормально, тому що така ситуація в країні, ми це все розуміємо, потрібно трішки спуститися на землю і жити тим життям, яке нам надає на даний момент фінансова складова країни», - сказал Федорчук в эфире телеканала «Футбол».

Популярные новости