Ігор Пластун отримав приз від ТОВ "Парі-Матч" (Фото)

2133 02.03 2016   00:31
fckarpaty.lviv.ua

Під час прес-конференції присвяченій старту весняної частини чемпіонату, директор по зв’язках з громадськістю ТОВ «Парі-Матч» Вадим Місюра вручив приз кращому гравцю «Карпат» осінньої частини чемпіонату Ігорю Пластуну.

«Насамперед я хочу привітати клуб з оновленням. Я маю на увазі оновлення тренерів, оновлення гравців і оновлення стадіону. Таким чином команда, чиїм титульним спонсором є ТОВ «Парі-Матч», йде у новий сезон з новими перспективами. Ми зі свого боку будемо так само підтримувати клуб, фанатський рух «Карпат» та розвиток дитячого футболу. Я впевнений у тому, що з такими футболістами, «зелено-білі» неодмінно досягнуть вершин і показуватимуть високі результати».

«Я народився у Львові, тому «Карпати» для мене завжди були рідною командою. Звичайно, постійно переживав за гру та результати і щиро бажав, щоб команда здобувала медалі та кубки. До речі, ТОВ «Парі-Матч» порадилося з експертами, уболівальниками керівництвом і підготувало спеціальний подарунок для кращого футболіста осінньої частини чемпіонату Ігоря Пластуна» – сказав Вадим Місюра і вручив карпатівцю красивий кубок.

Капітан «Карпат», у свою чергу, відзначив, що клуб створив команді усі умови для якісної підготовки до сезону на зборах. «Насамперед, я вдячний нашому титульному спонсору за цей подарунок, але, безумовно, він належить всій нашій команді і знайде своє місце у нашому клубному музеї. Щодо зборів в Туреччині скажу, що проблем у нас ніяких не було. Ми повноцінно підготувалися до продовження чемпіонату, а також підсилили склад новими футболістами. Якщо вони сидять тут – отже є гравцями високого рівня і допоможуть команді виконати поставлені завдання» – підсумував Ігор Пластун.

Популярные новости