Амбросій Чачуа: "Я працюватиму і доводитиму тренерському штабу, що гідний виступати за "молодіжку"

1689 27.01 2016   13:43
Фото - dynamo.kiev.ua

Львівські «Карпати» вийшли з відпустки і взялися до роботи в Туреччині. Про перші тренувальні дні в таборі команди своїми враженнями поділився півзахисник «зелено-білих» Амбросій Чачуа.

– Амбросію, за час відпустки встиг відпочити і набратися сил?
– Так, адже у нас було достатньо часу. Перерва у нас тривала майже півтора місяці. Тому відпочинок вийшов насиченим і повноцінним. Майже всю відпустку провів удома. Лише перед Новим роком встиг відпочити у Єгипті. Зараз у нас виключно робочий настрій, ми сконцентровані на тренувальному процесі, особливо хочеться працювати з м’ячем. Спершу ми працювали у Львові, а тепер вже в Туреччині готуємося. Ми вже звикли до такого режиму. У минулому році була ідентична ситуація.

– В Туреччині «Карпати поміряються силами з «Петролулом», «Словацко» і Рударом». Певною інформацією про ці команди володієш?
– У мене лише загальні відомості. Мені відомо, що це хороші суперники, які допоможуть нам краще підготуватися до сезону. Напередодні матчів знатиму про наших суперників більше.

– Трьох твоїх партнерів з «Карпат» новий головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко викликав на навчально-тренувальний збір. На даний момент ти опинився поза списком наставника...
– Зі збірної мені не дзвонили. Олександра Головка я знаю, оскільки минулого року грав у збірній U-20, яку він очолював. Мого прізвища у списку збірників немає, але я працюватиму і доводитиму тренерському штабу, що гідний виступати за «молодіжку».

– Футболісти зазвичай не люблять зимові збори – багато виснажливої роботи, формування бази на найближчі півроку...
– Так, справді період не найпростіший. Багато фізичної роботи, тренувань без м’яча. Але ми всі розуміємо, що без цього нам не обійтися. На зборах закладатимемо фундамент фізичної і тактичної підготовки. Перші збори, скоріш за все, будуть важчими, на других, очевидно, буде легше. Втім і я, і мої партнери готові до важкої праці.

– Після тривалої паузи команда зібралася і футболістам є про що поговорити...
– Так, я радий зустрічі з хлопцями. Ми обмінялися враженнями, розповіли одне одному про події, які трапилися за останній місяць. Наша зустріч була теплою.

– Вже на початку березня «Карпати» проведуть свій перший поєдинок в Лізі Парі-Матч. Чого очікуєш від другої половини сезону?
– Перш за все, хочу, щоб наша команда піднялася у турнірній таблиці. В новому році боротимемося за вищі місця. Хотілося б додати в командній грі. Докладемо всіх зусиль для того, щоб якість нашої гри покращувалася, а всі ми вдосконалювали наші вміння.

Популярные новости