"Ворскла": стрибучість, гнучкість, витривалість…

1456 19.01 2016   11:11

Коли довкола вирує негода, потрібно вишукувати якісь глибинні резерви, аби змусити себе копами шліфувати щойно розчищену бігову доріжку, в той час, коли в обличчя врізається льодяний дощ. Це про сьогоднішнє вечірнє тренувальне заняття футболістів «Ворскли». «Потрібно терпіти, хлопці, ви це заради себе робите й в ім’я наших майбутніх результатів», - сказав головний тренер команди Василь Сачко, й усі разом пішли працювати в чашу стадіону.

Тренування, розписане до дрібниць, не всі півтори години тривало на свіжому (декому здавалось, що занадто) повітрі. Через 35 хвилин команда перемістилася до фітнес-клубу, що знаходиться зовсім поруч з домашньою ареною «біло-зелених». Вправи на стрибучість, гнучкість та витривалість – завжди в арсеналі інструктора з фітнесу. Майже годину з незначними паузами з хлопців, які ледь встигли збагнути, що відпустка вже скінчилася, вичавлювали всі соки. Невдоволених, проте, помічено не було, а ось ті, хто по-доброму кидав жарти на адресу сусіда, хоч відбавляй! Та особлива дружня атмосфера, якою здавна славиться полтавський клуб, допомагає й в такі моменти також.

Всі добре розуміють, що коли закладаються основи фізичної та функціональної підготовки, певний час потрібно трішки потерпіти, а далі буде значно простіше й робота виконуватиметься собі в задоволення. Немає поки з командою захисника Арменда Даллку, який пропустив частину полтавського етапу зимових зборів через сімейні обставини, але, не сумніваємось, капітан швидко надолужить згаяне вже під час першого турецького збору, на який команда відлітає вже 24-го січня. Певно, саме тоді й дізнаємося про імена потенційних новобранців полтавської дружини.

Читайте также: "Ворскла": "зеленые" сильнее "оранжевых"

Популярные новости