Станістав Богуш: "Ціна помилки в таких матчах надто велика"

1174 05.12 2015   23:31
Фото - Денис Руденко, FootBoom.com

Воротар "Ворскли" Станістав Богуш прокоментував поразку своєї команди у матчі з "Зорею" (0:2).

- Станіславе, більшу частину чемпіонату вже пройдено. Що запам’яталося, які уроки винесли для себе?


- Та важно зараз якось говорити про якісь уроки. Завжди хочеться виходити й досягати максимуму. Бажали завершити рік на позитиві. Будемо продовжувати нашу боротьбу, бо хочеться забратися якомога вище в турнірній таблиці. Треба постійно отримувати задоволення від гри.

- Чимало розмов точилося щодо проведення матчів такого рівня в інший час, а не 5 грудня, що думаєш з цього приводу?


- Я взагалі не розумію цих переносів. П’ятниця, субота, неділя ні, тоді призначте на понеділок весь тур. У чому проблема! Хоча, якби не перенесли цей матч, то ми б грали кубковий поєдинок проти «Шахтаря». На вулиці вже далеко не вереснева погода, прохолодно, важке поле. Мені здається, на такому полі важко показувати якісний футбол, а ось плацдарм для помилок – просто відмінний. Усі ковзають, падають, відскік м’яча незрозуміло який.

- У попередньому турі в Дніпропетровську команда показала одну зі своїх кращих ігор в сезоні. Можливо, моральних сил не вистачило сьогодні?


- Та ні! З настроєм все було ОК сьогодні. Просто навіть найменші помилки в таких матчах можуть надто дорого коштувати. Після забитого м’яча «Зоря» вже відійшла в оборону, грала, як то кажуть, по рахунку.

Популярные новости