Максим Калиниченко: "По тій грі, яку показує "Дніпро", і "Ворскла" для нього є серйозним суперником"

1953 30.11 2015   16:44

Колишній півзахисник дніпропетровського «Дніпра» і збірної України Максим Калиниченко зробив прогноз на матч «Дніпро» – «Ворскла» в 16 турі української Прем’єр-ліги. Зустріч відбудеться в Дніпропетровську. Він ставить на те, що гості не поступляться.

«Дніпро» продовжує кидати з боку в бік. Нічого не залишилося навіть від торішньої стабільності. Маркевич скаржиться на те, що клас гравців, які прийшли в команду, набагато нижче класу тих, що грали в «Дніпрі» минулого сезону. Значно нижче. Тому й тривають ці перепади. То хороша гра, то зовсім погана. Ось і в Римі з «Лаціо» невиразно грав «Дніпро». По справі програв. «Ворскла» ж зараз набрала хід, почав забивати Шиндер, почала здобувати перемоги. Взаємопов’язані події. Було багато нічийних результатів в матчах за участю «Ворскли». Зараз вона почала перемагати, нехай і не в кожному турі. Але на виїзді «Ворскла» програла всього один матч – у Луцьку. У всіх інших зустрічах вона брала очки. Я думаю, що в майбутньому матчі заб’ють і ті, й інші. Результативна гра повинна бути. Ну і я б ризикнув поставити на те, що Полтава не програє. По тій грі, яку показує «Дніпро», і «Ворскла» для нього є серйозним суперником. Не здивуюся, якщо вона візьме очки. У першому колі команди зіграли 1:1. І зараз може бути такий же рахунок», - наводить слова Калиниченко інтернет-видання «Рейтинг букмекерів».

Читайте также: "Днепр" - "Ворскла". Анонс и прогноз матча

Букмекери контори William Hill на прогноз «обидві команди заб’ють» дає коефіцієнт 1.81, а на те що «Ворскла» не програє» - 1.75.

Популярные новости