Коментатор матчу "Чорноморець" - "Дніпро" зробив прогноз

2039 20.11 2015   13:14

Олександр Золотогорський, постійний прогнозист "Рейтинга Букмекерів", журналіст програми "Про Футбол", коментатор футболу на телеканалі "2+2", склав прогноз на матч 15-го туру УПЛ "Чорноморець" – "Дніпро". Він коментуватиме цю гру і передбачає певний сценарій поєдинку.

Проаналізувати матч "Чорноморець" – "Дніпро" достатньо важко. У дніпропетровців будуть певні кадрові проблеми, пов’язані із матчами збірних – не всі гравці будуть здатні відіграти на своєму найвищому рівні. Одесити не виблискують, голи даються їм дуже важко.

Хоча пам’ятаємо початок чемпіонату і матч цих команд в Дніпропетровську. Тоді "Моряки" ледь не створили сенсацію: вели 2:0, і лише за 30 хвилин до кінця гри "Дніпру" вдався камбек, який встановив підсумковий рахунок 4:2 на користь господарів.

"Чорноморцю" вельми комфортно грати проти команд-фаворитів. Вони можуть забарикадуватися в обороні і розпочинати довгими діагональними передачами швидкі контратаки. Відчуваю, що початок гри не буде дуже результативним. А от у другому таймі "Дніпро" вже змушений буде активізуватися максимально.

Подивіться на більшість матчів дніпропетровців, вони практично постійно кволо з точки зору гольових шансів проводять перші тайми, зате після перерви зазвичай грають гостріше і часто-густо забезпечують позитивний результат. Вони таким чином навіть товариську гру проти запорізького "Металурга" провели. 0:0 у першому таймі, 3:0 – у другому.

Тож вважаю, що найкращою ставкою на цю гру буде вкластися в успіх "Дніпра" саме після перерви. Найкращий варіант гри як на мене – фора (-1) у другому таймі за 2.28 на Favbet. У крайньому випадку, якщо дніпропетровці виграють у другому таймі мінімально, станеться повернення.

Популярные новости