Максим Калиниченко прогнозує непрограш "Металіста" в матчі з "Карпатами"

2944 07.11 2015   13:50
Фото - championat.com

Колишній півзахисник московського "Спартака" і дніпропетровського "Дніпра", дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині тренер дубля харківського "Металіста" та експерт "Рейтингу Букмекерів" Максим Калиниченко підготував прогноз на матч "Карпати" – "Металіст" у рамках 14-го туру української Прем’єр-Ліги.

"Металіст" важко йде. Виграв лише один матч і саме у "Карпат" в першому турі – 2:0. Виходить, що в 11-ти матчах харків’яни не можуть перемогти. Дуже довго триває безвиграшна серія. Настрою вона точно не додає.

Але "Карпати" – зручний суперник для "Металіста". І в минулому сезоні "Металіст" не програв цьому супернику, і зараз теж. Хоча "Карпати" знаходяться досить високо в таблиці у порівнянні з "Металістом", у якого дуже вже багато нічиїх у цьому сезоні.

Не думаю, що буде багато забитих м’ячів. Навряд чи. "Металіст" постарається зіграти акуратно. Він в змозі не програти цю зустріч, хоч всі вважають "Карпати" явним фаворитом. Не впевнений, що "Металіст" виграє, але, за моїми відчуттями, він не поступиться. За 2.44 точно варто ризикувати. Тим паче що "Карпати" в останніх матчах виглядають не так вже здорово. Навіть з "Металургом" мучилися, хоча він програє всім підряд. "Металіст" має шанс зачепитися.

Ставка Winline: "Металіст" не програє - 2,44

Популярные новости