"Волинь" - "Ворскла". Прогноз від Максима Калиниченка

2849 07.11 2015   13:20
Фото - Виктор Перегняк, Footboom.com

Колишній півзахисник московського "Спартака" і дніпропетровського "Дніпра", дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині тренер дубля харківського "Металіста" та експерт "Рейтингу Букмекерів" Максим Калиниченко підготував прогноз на матч "Волинь" – "Ворскла" в рамках 14-го туру української Прем’єр-ліги.

Дуже важкий матч для прогнозування. Команди досить рівні. Завжди непросто передбачати розвиток подій у подібних зустрічах. "Волинь" – непогана команда, і вдома вона добре виглядає.

Я вважаю, що в цьому матчі потрібно ставити на те, що обидві команди заб’ють, і тотал більше 2.5 м’яча. "Волинь" вдома точно закриватися не буде. Це навіть не обговорюється. Та й "Ворскла" любить грати в атаку, намагається багато забивати. Не можна цю команду назвати закритою.

В обох командах достатньо виконавців хорошого рівня. У "Ворскли" є Шиндер, є Ковпак, правда, не знаю, чи буде він готовий. Команда кваліфікована, в цьому сумнівів немає. Але є деякі нефутбольні проблеми у "Ворскли". У "Волині" також є хороші атакуючі футболісти. Виокремлю Кобахідзе. "Волинь" – команда Кварцяного, яка вміє забивати. А вдома вона буде атакувати, створювати тиск.

Ставка Winline: обидві заб'ють і тотал більше 2,5 м'яча - 2,12

Популярные новости