Володимир Костевич: "Хотіли віддати борг за поразку на "Арені Львів"

1440 01.11 2015   15:24
Фото - ФК "Карпаты"

Захисник «Карпат» Володимир Костевич розповів про поєдинок тринадцятого тура Ліги Парі-Матч проти запорізького «Металлурга».

– У нас є багато гравців, які можуть виконати штрафний удар. Це і Артур Карноза, і Олег Голодюк, і Денис Кожанов. Я теж хотів показати, що вмію бити штрафні (сміється).

- Твій гольовий удар – кандидат на номінацію гол туру?
- Не знаю, нехай глядачі вирішують. Це справа журналістів, експертів...

Читайте также: Лига Пари-Матч. "Карпаты" - "Металлург" 1:0. Сила "стандарта" (Видео)

- З якими відчуттями виходили на сьогоднішній матч. «Металург» – незручний суперник для «Карпат» протягом останніх сезонів...
- Хотілося насамперед повернути їм борг за ту гру на «Арені Львів», коли ми поступилися на останніх хвилинах. Програвали ми і в Запоріжжі...Прагнули будь-що зламати цю традицію і нарешті перемогти.

- Як оціниш суперника?
- Мені подобається «Металург», у команди є свій малюнок гри. Запоріжці використовують короткий пас, награні комбінації, забігання. Можливо, є певні проблеми з реалізацією моментів. А ще «Металург» часто пропускає під час контратак.

Читайте также: Ігор Йовічевіч: "Матч не блискучий, але три очки в кишені"

- Сьогодні ти грав на незвичній для себе позиції...
- Свого часу я вже грав на позиції лівого нападника, тому мені довелося згадувати навики. Хотів допомогти команді на тій позиції, яку довірив мені тренер.

- Коли Василь Кравець йшов в атаку, ти повертався і підстраховував партнера...
- Ми взаємодіяли і допомагали одне одному. Так має бути. Василь підключався до атак, я намагався його підстраховувати. Загалом ми добре розуміємо один одного і проблем не виникає.

Популярные новости