Максим Калиниченко прогнозує нічию в матчі "Олександрія" – "Ворскла"

2059 30.10 2015   16:52
Фото - championat.com

Колишній півзахисник національної збірної України, а зараз тренер дубля харківського «Металіста» та телевізійний експерт Максим Калиниченко зробив прогноз на матч 13-го туру Ліги Парі-Матч «Олександрія» – «Ворскла».

«Ворскла» провела важкий кубковий матч проти одеського «Чорноморця», хороша була гра, хоч і підсумковий рахунок 0:0. Веселий був матч, не обійшовся без видалення. А «Олександрія» перемогла «Зірку» з Кіровограду – 2:0. Цей матч вважається принциповим, дербі. Теж була хороша гра. Перший матч закінчився 1:1. Але тут «Олександрія» зуміла перемогти і пройти далі. Хоча не з явною перевагою виграла «Олександрія».

«Таргамадзе виділяється у складі «Олександрії». Взагалі, команда непогано виступає в чемпіонаті. Впевнено йде в середині. А «Ворскла» навіть вище розташовується, вона поки що в п’ятірці. «Ворскла», на мій погляд, сильніше. Але «Олександрія» в останньому матчі вдома обіграла «Волинь» – 3:1. Хороша перемога була. У цій же зустрічі я б ризикнув поставити на нічию. Як я сказав, «Ворскла» сильніше, але «Олександрія» грає вдома, і вона непогано виглядає на даному етапі сезону», - цитує Максима Калиниченко сайт bookmaker-ratings.com.ua.

Зауважимо, що найбільший коефіцієнт на нічию пропонує букмекерська контора «Марафон» - 3.40. Також високий виділяється коефіцієнт у букмекерської контори «Парі-Матч» - 3.35.

Усі коефіцієнти:

Парі-Матч: 3.35 Зробити ставку
Sportingbet: 3.20 Зробити ставку
FavBet: 3.30 Зробити ставку
10bet: 3.20 Зробити ставку
Марафон: 3.40 Зробити ставку
William Hill: 3.30 Зробити ставку

Популярные новости