"Зоря" - "Шахтар": Юрій Бакалов прогнозує мінімальну перемогу "гірників"

1216 29.10 2015   16:16
Фото - FootBoom.com.

Колишній тренер київського «Арсеналу», а нині експерт на телеканалі «Футбол», Юрій Бакалов поділився своїм прогнозом на поєдинок 13-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги, в якому протистоятимуть «Зоря» та «Шахтар».

«Поза сумнівом, у Запоріжжі пройде головний поєдинок туру. До речі, знову дебютний, п’ятничний, матч дає заспів уїк-енду, виступаючи центральним. Нагадаю, минулого разу програму 12-го туру відкривало українське класико «Динамо» – «Шахтар». Цього ж разу зійдуться перша та четверта команда першості, тому протистояння очікується запеклим. Якщо стисло про зустріч: буде цікаво. Інше питання, в якому вигляді будуть виступати луганці. Всі досконало знають оцю ситуації щодо орендованих футболістів. Наскільки розумію зі слів наставника «Зорі» Юрія Вернидуба, команді точно не допоможуть Караваєв, Будківський та Малиновський. Втім, це не відміняє характер й інтриги протистояння. Знаючи «Зорю», вважаю, що гравці, котрі вийдуть на місце основних орендованих виконавців, зможуть гідно їх підмінити. Більше того: системний підхід луганців до справи повинен нівелювати всі зміни в стартовому складі. Гра буде відкритою, на зустрічних курсах. Обидва колективи проповідують яскравий, не закритий футбол. Якщо говорити про фінальних результат: за всієї поваги до «Зорі», ставлю на мінімальну перемогу «Шахтаря», – розповів Юрій Михайлович інтернет-виданню bookmaker-ratings.com.ua.

Букмекерська контора Favbet на перемогу «Шахтаря» пропонує коефіцієнт 1.22, а на перемогу суперника - 12. Однак на виграш донецького клубу з перевагою в один м'яч фахівці дають коефіціент - 3.8, а варіант з тим, що команди обидві заб'ють оцінили коефіціентом 2.1.

Популярные новости