Артур Карноза: "Не треба зважати на проблеми "Металурга" і дивитися у турнірну таблицю"

3247 21.10 2015   17:07
Фото - fckarpaty.lviv.ua

У грі з «Ворсклою» суттєво відчувалася відсутність на полі десятого номера «Карпат». Інформаційний центр ФК «Карпати» дізнався про самопочуття Карнози, його думку з приводу недільного матчу і підготовку до протистояння із запорізьким «Металургом».

– На тренуванні я потягнув задній м’яз стегна. Прикро було пропускати матч з «Ворсклою». Зараз вже йду на поправку.

– Коли можна чекати твого повернення на поле?
– Думаю, через п’ять – сім днів працюватиму у загальній групі. Це лише питання часу.

– Тобто до гри із запорізьким «Металургом» маєш відновитися?
– Дуже розраховую на це.

– Під час матчу з «Ворсклою» ти змушений був зайняти місце на трибунах. Як воно, спостерігати за грою партнерів зі сторони?
– Дуже важко. Душею і тілом рвався на поле, хотів допомогти. Було видно, що хлопці старалися, діяли самовіддано. Безперечно, «Ворскла» – хороший суперник. Але у нас були моменти і ми заслуговували на кращий результат. Якби реалізували хоч частину з того, що створили, то однозначно могли розраховувати на зароблені очки. Загалом, вважаю, що полтавчанам трохи пощастило. Особливо це стосується їхніх голів, коли далеко не найвищий футболіст двічі забив головою.

– Коли ти тільки-но прийшов у «Карпати», то у тебе були дуже серйозні проблеми з ахілловим сухожиллям. Зараз вже все позаду?
– Так, я вже й забув про ту травму. Хоча вона справді була дуже серйозною – розірвав ахілл. Пройшов курс реабілітації і зараз, дякувати Богу, почуваюся нормально.

– До наступного матчу ще десять днів. Тренерський штаб надав вам кілька вихідних?
– Зараз нам не до відпочинку. Готуємося до гри із «Металургом». Працюємо у звичайному режимі. Найближчими днями плануємо зіграти товариський матч, щоправда, ім’я суперника ще не знаємо.

– Що скажеш про запорізьку команду?
– Знаю точно, що легко нам не буде. Не треба зважати на проблеми «Металурга» і дивитися у турнірну таблицю. Результати матчів також значення не мають. Основне – виходити на гру із повною самовіддачею і шаленим бажанням. Тоді зможемо розраховувати на перемогу.

Популярные новости