Ігор Йовічевіч: "Ми пропустили два ідентичні голи"

1033 19.10 2015   10:18
Фото - metallist.ua

Головний наставник львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч розповів про гру проти полтавської «Ворскли», у якій його команда уступила з рахунком 3:1.

– Вітаю «Ворсклу» з перемогою. Сьогодні була достойна гра. Ми почали активно, показали, що хочемо зробити на полі. Повели в рахунку, контролювали м’яча і мали забивати другий гол, але коли ти не забиваєш, існує високий шанс, що тобі заб’ють. Так і вийшло. Дали супернику життя після нашого моменту. Я думаю, що другий тайм для «Ворскли» почався вдало. Швидко забили гол і грали по результату. Вони отримали більше простору, а третій гол нас вбив. Ще й пауза не пішла на користь. І все ж треба відзначити, що ми грали проти дуже потужного суперника. Ми рухаємося далі. До третього гола була така гра, що давала нам надію у матчах проти менш потужних суперників. Ми пропустили два ідентичні голи... Говорили про персональну опіку і гравці наші свідомі були того, що так діяти не можна. Але на помилках рухаємося вперед. Сьогодні наша команда програла.

– Ви завжди хвалите фанатів. Сьогодні теж?
– Це був їхній перформенс. Але сьогодні я не можу їх похвалити. Їхні дії, 11 хвилин паузи, не пішли нам на користь. Для мене вони кращі в Україні, але сьогодні мені не сподобалося. Попри це, вони в моєму серці.

Читайте также: "Карпаты" - "Ворскла" 1:3. Баранник на львовские ворота

– Що ж Пучковським?
– Як і Даушвілі, як і Ксьонз, він лише недавно почав тренуватися. Сьогодні зранку ще й Костевич випав з обойми на зарядці. У «Ворскли» підібраний колектив, є досвідчені гравці. Команда подобалася.

– Чим заповните паузу в чемпіонаті?
– Товариський матч проведемо в суботу, але я ще не знаю, хто стане нашим суперником. І будемо дуже серйозно готуватися до Запоріжжя. Ще нічого не втрачено.

Источник: ФК "Карпати"
Популярные новости