Компанія Steko – офіційний спонсор ФК "Карпати"

1972 15.10 2015   12:45
Фото - ru.forwallpaper.com

Львівські «Карпати» уклали угоду з новим офіційним спонсором – компанією Steko. У рамках цього партнерства вертикальний логотип компанії з’явиться збоку, на шортах гравців.

Компанія Steko – це сучасне українське підприємство, що виробляє продукцію міжнародного стандарту якості в мінімальні строки. Високий рівень сервісу, монтаж вікон, балконів, ролет, алюмінієвих фасадів та секційних воріт «під ключ», доставка в будь-яку точку України на власному автотранспорті, бездоганна якість продукції, шанобливе ставлення до клієнтів та партнерів, унікальний фірмовий стиль – все це характерні риси компанії Steko.

Детальніше про співпрацю розповів генеральний директор компанії Steko Сергій Положай.

– Чому ви вирішили розпочати співпрацю з «Карпатами»?
– Нещодавно ми відкрили новий завод у Львові, тож у нас з'явився новий пріоритет – залучення нових клієнтів з західної України до сім'ї Steko та зростання рівня впізнаваності нашого бренду. Оскільки ми сильна компанія, нам потрібні тільки сильні партнери, тож плідна співпраця з футбольним клубом «Карпати» – найкраща ідея. Однак окрім комерційних цілей, нас турбує ще одна важлива ідея: ми прагнемо зробити свій вклад в спортивне та ідейне виховання сучасного покоління. Steko критично виступає проти деградації молоді, яка нічого не хоче, та ні до чого не прагне, тож ми ставимо собі за мету зацікавити людей у спортивних заходах. Спорт – важлива частина сили та здоров'я української нації. Тож як на виробництві, так і взагалі ми будемо підтримувати та просувати цю Ідею.

– Які вигоди для себе і для клубу бачите?
– Ми сподіваємося, що поєднавши наші зусилля, компанія Steko та футбольний клуб «Карпати» відчутно підвищать рівень своєї популярності серед населення, що позитивно відобразиться на лояльності людей як до клубу, так і до нашого продукту. У сучасному світі якісний продукт повинна супроводжувати не менш якісна реклама та якісний сервіс, тож ми відповідально відносимося до усіх цих питань. Також хотілося б відзначити, що ми самі та наші працівники дуже раді запрошенням на матчі, вболіватимемо від усього серця. До слова, ігри відвідуються як робітниками виробництва зі Львова, так і співробітниками наших Дніпропетровських заводів та офісу, що дуже приємно для нас. Повертаючись до вищевказаного, ми сподіваємося, що шляхом поширення ідей раціональних витрат енергії, відповідальності та любові до спорту ми зробимо гідний вклад в майбутнє.

– Розкажіть уболівальникам про вашу продукцію.
– Наша якість та рівень продажів говорять самі за себе. З досвідом роботи більше 17 років та трьома великими заводами ми надійно тримаємо свою частку ринку та постійно її розвиваємо. Вікна Steko – справжні чемпіони серед конкурентів за показниками тепла, дизайну та інноваційності. Наш профіль, як бюджетний так і елітний виробляється здебільшого в Україні за європейськими технологіями, тож ми надійно обходимо конкурентів за співвідношенням ціни та якості.


ДОВІДКА

Компанія Steko на сьогодні це:

  • Три повноцінних заводи (два у Дніпропетровську та один у Львові).
  • Щоденна продуктивність – понад 3000 конструкцій на добу.
  • Загальна річна продуктивність – біля 500 000 конструкцій.
  • Кожні 24 секунди з конвеєра виходить нова готова конструкція.
  • Більш за 300 одиниць обладнання та устаткування від кращих німецьких та італійських фірм ST?RTZ, FIMTEC, ALUMA CS, T.S.I., Lisec та Macotec.


Стрімкий ріст кількості замовлень демонструє високу оцінку якості продукції Steko з боку споживача. Тож ми з задоволенням збільшуємо об'єм нашого виробництва, адже ми прагнемо задовольнити широкий попит та масово випускати найякіснішу продукцію.

З осені 2015 року компанія Steko є офіційним спонсором улюбленого для жителів західної України футбольного клубу «Карпати»!

Популярные новости