Ігор Йовічевіч: "Знали, що у нас не буде багато моментів"

1028 28.09 2015   00:08
Фото - 1927.kiev.ua

Головний тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч покоментував поразку своєї команди у матчі з "Волинню" (0:2).

"Вітаю "Волинь". На жаль, знову це говорю... На жаль, не вийшов у нас результат, не вдалося втримати психологічний спокій і рухатися вперед", - приводить слова Йовічевіча офіційний сайт "Карпат".

"Смертельний перший гол вийшов. До перерви ми здорово виглядали, була агресія, були напівмоменти. Якби кращим був останній пас... Цього не вистачило. Гол нас просто... не вбив, а але скерував в цей напрямок. Це та дорога для суперника, яка його влаштовує. Нам з нічого забивають. Після цього нам потрібно дуже багато працювати".

"Волинь" з двох передач переходила у зону гостроти. На даний момент немає у нас такого футболіста, який може спростити гру і ефективно перевести м’яча з першої зони у третю. Все ж ми боролися до кінця, грали на перемогу, але не вдалося свого досягти. Треба знову тримати удар. Нам треба впевненість, бо зараз у нас була серія чорних матчів. Як у плані результату, так і в плані почуттів. Мусимо з цієї ями вилізти. Єдиний шлях – праця і боротьба до кінця".

"Ми знали, що у нас не буде багато моментів. Знали, що "Волинь" мало програє. Готувалися до великої кількості боротьби у центрі поля. Це загалом ефективна гра для «Волині». Нам же трохи забракло майстерності та останнього пасу".

"Чи плануємо ми посилюватися вільними агентами? Цими питаннями займаються Юрій Беньо і Юрій Дячук-Ставицький. Дуже важко знайти вільного агента, який був би кращим за наших гравців. Потрібно вірити в команду. Згадайте, ще не так давно було натхнення, було сподівання. Зараз яма психологічна. Але якщо ми раз змогли, то і знову докажемо, що можемо", - відмітив Йовічевіч.

Читайте также: "Карпаты" - "Волынь" 0:2. Третий сезон кряду...

Популярные новости