Євген Назаров: "У "Карпат" в цьому сезоні є і гра, і результат"

1392 10.09 2015   13:59
Фото - Денис Руденко, Footboom

Екс-футболіст львівських «Карпат» і луганської «Зорі» уважно стежить за виступами своїх колишніх команд. Перед матчем 7-го туру Ліги Парі-Матч Євген Назаров поділився думками щодо недільного матчу.

Очікування

Хочу побачити якісний футбол, оскільки зустрічаються дві команди, що останнім часом зарекомендували себе з позитивної сторони. «Зоря» достойно виступає в єврокубках, стабільно потрапляє туди, це добротний, зіграний колектив. Навіть незважаючи на відсутність Дмитра Хомченовського, який поїхав у Іспанію, луганська команда виглядає добре збалансованою. Те, що «Зоря» відпустила одного зі своїх лідерів – позитивний момент. Схвальні слова можу сказати і про «Карпати». Минулого сезону вони демонстрували непогану гру, але їм не вистачало очок. У цьому сезоні є і гра, і результат. Ми бачимо якісний футбол у виконанні команди Ігоря Йовічевіча і це радує. Найкраще свідчення цього – переможна серія львів’ян. Враховуючи все це, чекаю безкомпромісної боротьби двох хороших команд.

Читайте также: Михаил Гулордава: "В "Металлурге" пишут бумаги, а не занимаются футболом"


Передумови

Ні виліт «Зорі» з єврокубків, ні поразки львів’ян від «Динамо» і «Дніпра» не будуть впливати на хід поєдинку в неділю. Виліт «Карпат» з Кубку також не варто брати до уваги. Львівська команда завжди відзначалася бійцівськими якостями. Всі завжди казали, що команда б’ється з першої і до останньої хвилини. «Зоря» також є серйозним колективом і може замахнутися на третє місце. Це показав нещодавній матч з «Динамо». Тим більше, в минулому сезоні хлопці Вернидуба доводили не випадковість своїх амбіцій. В чемпіонаті всім командам важко грати із «Зорею».


Переваги

Домашній стадіон – однозначний плюс «Карпат». У Львові чудові вболівальники, а команда знає, що таке карпатівський дух. Щодо «Зорі», то їй на руку може бути те, що вона грає не вдома. Луганська команда звикла до цього і певна розслабленість може стати для них перевагою. Луганчани можуть грати другим номером, на них не тиснутиме результат. Вважаю, що шанси команд рівні.


Індикатор

Матч із «Зорею» зможе дати відповіді на ряд запитань. Цікаво, як «Карпати» виглядатимуть на фоні сформованої єврокубкової команди. Гравцям «зелено-білих» варто усвідомити одну річ – треба перемагати не лише лідерів, а й плавно набирати «свої» очки, йти рівно і стабільно у чемпіонаті. В цьому проявляється клас команди.

Читайте также: "Карпати": Ігор Йовічевіч позбувся приставки в.о.
Молодь

Тішить, що обидві команди мають у своєму розпорядженні молодих гравців. Хлопці не соромляться, відіграють лідерську роль в командах Ліги Парі-Матч. Дуже приємно, що на них звертають увагу європейські клуби. Я дуже радий за Мар’яна Шведа. Вважаю позитивним моментом те, що його відпустили.


Симпатії

Хто виграє – прогнозувати не берусь. Я грав за обидві команди: за «Зорю» провів 4 матчі, а за «Карпати» більше сотні. Однозначно вболіватиму за «Карпати». По-іншому не може бути.

Популярные новости