Денис Кожанов: "Недооцінки з нашого боку не буде"

956 20.08 2015   23:55
Фото - fckarpaty.lviv.ua

Півзахисник «Карпат» Денис Кожанов розповів як команда готується до кубкового поєдинку і як гравці справились з гіркою поразкою в Києві проти чемпіона країни «Динамо»:

«Всі ми вже забули про поразку в Києві і повністю налаштовані на суботнє протистояння в Кубку України. Сподіваюся, що футболісти зробили правильні висновки і гра з «Динамо» стала для нас уроком. Зараз на нас очікує справжня битва. Кубкові матчі – завжди непередбачувані. Вихід у наступний етап залежить від одного матчу, тому ціна помилки дуже велика».

«Жереб підготував нам дуже хорошого опонента. На даний момент ми детально вивчаємо гру «Зірки». Я бачив декілька матчів кіровоградців – вони справили на мене враження. Вважаю, що така команда точно не загубилася б у Лізі Парі-Матч. Можу запевнити – недооцінки з нашого боку не буде. Те, що «Зірка» виступає в нижчому дивізіоні ні про що не свідчить».

«У складі кубкового суперника виступають кілька моїх знайомих. Брати Баранці грали в «Карпатах», а з Максимом Ковальовим я грав разом за «Іллічівець». Я з ними не говорив, але впевнений, що тепло поспілкуємося вже після матчу в Кіровограді» – підсумував Денис.

Популярные новости