Відкриття нового інтернет-магазину ФК "Динамо" Київ!

2508 11.08 2015   11:57

Комерційний центр ФК «Динамо» (Київ), який відповідає за реалізацію сувенірної продукції і клубної атрибутики, відкриває доступ до BETA (тест) версії вдосконаленого офіційного інтернет–магазину футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Адреса нової версії магазину: shop-fcdk.com, який легко знайти в головному меню офіційного сайту ФК «Динамо» Київ.

Протягом місяця інтернет-магазин буде повноцінно працювати в тестовому режимі (продажів, відвантаження, отримання платежів), а також приймати пропозиції і побажання від уболівальників по роботі магазину.

На думку креативного директора комерційного центру Марини Суркіс і віце-президента по маркетингу ФК «Динамо» (Київ) Олексія Паламарчука, рішення про розробку і запуск вдосконаленої версії офіційного інтернет-магазину ФК «Динамо» (Київ) є однією з найважливіших складових нової концепції розвитку мерчендайзингу клубу, що повинно привести до збільшення попиту і поліпшення комунікації з уболівальниками не тільки в Україні, але і за кордоном (США, Англія, Ізраїль, Іспанія, Португалія, Далекий Схід тощо).

Відвідувачам офіційного інтернет-магазину ФК «Динамо» (Київ) пропонується оригінальне клубне екіпірування, повсякденна колекція для дорослих та дітей, аксесуари, сувеніри, спортивне взуття та одяг всесвітньо відомого бренду adidas, клубна друкована продукція, а також товари для автолюбителів. Надалі асортимент інтернет-магазину буде розширюватися з впровадженням програми лояльності для покупців з використанням знижок, бонусів і промо кодів.

Розробником нової версії магазину виступила компанія «Смайл Україна», яка є частиною французької компанії Smile Group. У розробці нової версії інтернет магазину були застосовані найбільш ефективні і передові рішення в цій галузі.

Інтернет-магазин спроектований на базі платформи Magento, яка слугує основою для створення першокласного інтернет-магазину з нуля і універсальною системою управління для вивіреної настройки та контролю його роботи до дрібниць. Вдосконалений офіційний інтернет-магазин «Динамо» (Київ) представлений в трьох мовних версіях: українській, англійській та російській.

Комерційний центр ФК «Динамо» Київ дякує колективу ресурсу вболівальників «Динамо від Шуріка» за співпрацю у розвитку і підтримці, попередньої версії клубного інтернет-магазину.

Також комерційний центр ФК «Динамо» (Київ) запрошує до співпраці креативні агентства, дизайнерів, національних виробників рекламно-сувенірної та текстильної продукції. Просимо ваші пропозиції направляти за адресою: info@shop-fcdk.com

Популярные новости