В’ячеслав Грозний: "Мені б 11 осіб на матч з "Шахтарем" зібрати!"

1183 30.07 2015   17:35
Автор: Олег Барков
Фото - FootBoom.com

Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний прокоментував готовність свлєї команди до матчу 3-го туру Ліги Парі-Матч проти «Шахтаря», яка відбудеться у Львові.

«Команда, по правді кажучи, у нас ще не зібрана. По ряду позицій немає конкуренції, яка необхідна. І це природно. Тому що я вже говорив: я вдячний тим футболістам і членам тренерського штабу, з якими ми два роки працювали разом. Хтось грав краще, хтось гірше. Десь я був не правий, десь футболісти були не праві. Але ми всі разом причетні до того, що «Говерла» два роки поспіль, за спортивним принципом, залишилася у вищій лізі. Хоча нас штучно хотіли викинути. Це дуже важливий момент для закарпатського футболу.

Що стосується майбутнього матчу з «Шахтарем». Не буду лукавити, жодних тактичних заготовок немає. Мені б 11 осіб на матч зібрати! Потрібно ще відновити травмованих. Плюс важливо не отримати мішок голів. Тому що возити нас будуть пристойно. «Шахтар» виграє всі поєдинки: і Суперкубок, і матчі чемпіонату. «Волинь» обіграли 4:1 у Луцьку. А там класна команда, з досвідченими гравцями. Буде надзвичайно складно. Хлопці і так зробили подвиг в цих двох матчах. Я не розчаруюсь результатом із будь-яким рахунком. Ми реально розуміємо, що треба буде відійти до свого штрафного і грати від оборони. Тейшейра і компанія будь-яку оборону заженуть, немає сенсу бігати стрімголов в атаку. Я думаю, що вони пройдуть «Фенербахче», щиро бажаю їм успіху. «Шахтар» - класна команда. Незважаючи на втрату лідерів, у них є достойна заміна. Я не нервую, повозять вони нас, але ми у них повчимося», - сказав В'ячеслав Грозний в інтерв'ю «Футбол 24».

Нагадаємо, «Шахтар» та «Говерла» зійдуться в очному двобію 1 серпня на «Арені Львів». Початок матчу о 19:30.

Читайте также: Лига Пари-Матч: статистические итоги 2-го тура

Популярные новости