Титульний спонсор "Ліги Парі-Матч" виступає за жорстку протидію договірним матчам

1449 28.07 2015   16:15

На відкритті спортивно-інформаційного центру "Parimatch.ua" директор зі зв'язків з громадськістю ТОВ «Парі-Матч» Вадим Місюра заявив про рішучі дії з боку компанії-спонсора проти матчів з фіксованим результатом.

"Вже пройшов 2 тур "Ліги Парі-Матч", а довкола українського футболу знову ходять розмови про договірні матчі у чемпіонаті. Під підозрою УЄФА 12 матчів (!) минулого сезону за участі донецького "Олімпіка". Хочу сказати, що у новому чемпіонаті, "Лізі Парі-Матч", навіть можливість таких "футбольних домовленостей" буде відстежуватись з особливою увагою. Компанія ТОВ "Парі-Матч" виступає за чесний та видовищний футбол, а не за те, щоб у вболівальників нахабно крали футбольні емоції та переживання. Базуючись на таких принципах, ми вирішили зробити "Лігу Парі-Матч"максимально доступною для наших вболівальників, адже від великої аудиторії шанувальників футболу приховати, що матч проходить без дотримання спортивного принципу, майже не можливо. Тому запрошуємо всіх охочих стежити за баталіями на футбольному полі у нашому спортивно-інформаційному центрі "Parimatch.ua".

Окремо зазначимо, що Президентом ФФУ Андрієм Павелко спільно з Головою Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрієм Кожем’якіним розроблено та внесено до Верховної Ради України проект Закону України «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змаганькорупційних правопорушень» (реєстраційний №2243а від 02 липня 2015 року). ТОВ "Парі-Матч" підтримує законопроект Федерації футболу України та буде максимально співпрацювати з ФФУ у процесі протидії корупції у спорті.

Источник: Прес-реліз ТОВ «Парі-Матч»
Популярные новости