В’ячеслав Грозний: кожен день просимо "Шахтар" і "Дніпро" дати нам гравців

1648 25.07 2015   17:36
Автор: Олег Барков
Фото - FootBoom.com

Головний тренер «Говерли» В’ячеслав Грозний в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2" поділився своїм ставленням до принципу комплектування команди орендованими гравцями, матчі зі «своїми» командами, а також звернувся до вболівальників.

Про орендованих. «Я не просто задоволений, я в захваті від них, від їх відношення. Вони прийшли і хочуть вирости, піднятися щабель, зробити крок у футболі, щоб заграти в основному складі київського «Динамо». Більшість динамівців, один гравець «Шахтаря», але я чекаю, що «Шахтар» и «Дніпро» ще дадуть гравців. Ми кожен день просимо, але поки ще вони думають і не дають».

Про ставлення до орендованих. «Якщо хтось каже, що орендовані – це погано, я можу сказати, що орендованих цікавить футбол набагато більше, ніж гравців, які грали і яких цікавлять тільки гроші. Цих цікавить лише футбол. Мало того, система орендованих не тільки в Європі и світі, але й в Україні. Ви і самі можете згадати цілі команди орендованих з інших команд за рокі незалежності. Тому, ті, хто підіймає питання орендованих, трошки лукавлять».

Читайте также: Олег Белый подписал контракт с "Говерлой"

Про агентів. «Ми звертаємося до агентів і просимо не присилати нам тих гравців, які не зможуть створювати конкуренцію у команді. Всі подумали, шо якщо вийшов місцевий Ряшко 96-го року народження, то можна з усієї України везти, вміє він грати, чи ні. Не треба цього робити, випадково гравець сюди не попаде. Ми выддаємо перевагу місцевим гравцям. Якщо він слабший, буде прогресувати, тренуватися з нами».

Про матчі зі «своїми» командами. «Думаю, орендовані будуть грати. Ми домовимося з «Динамо» та «Шахтарем». Я взагалі за те, щоб в контракті було прописано, що кожен заявлений футболіст має право грати в усіх матчах. Те, що пишуть штрафи, немає права виходити, я рахую, це не правильно. По великому рахунку – це дублери основної команди. Чому головному тренеру не подивитись, як ваші дублери грають з основною командою? Зрівнюйте їх на полі зі своєю командою».

Про вболівальників. «Я звертаюсь до тих вболівальників, які дійсно люблять футбол. Вони є завжди. Тих, хто чекає, що тут буде команда рівня «Динамо» чи «Шахтаря», я хочу розчарувати. Треба для цього вкладати гроші. Той, хто любить – буде ходити. А той, хто каже, щоб привезли з того району… Хто хоче працювати шукає засоби, хто не хоче – шукає причину. Хіба вам не цікаво подивитися на молодих талановитих гравців? Невже не цікаво подивитися на своїх? Ряшко дебютував. Невже не цікаво? Тоді ви футбол не любите».

Популярные новости