Ігор Пластун: "Приємно, що оборона "Карпат" – серед кращих в чемпіонаті"

1268 05.06 2015   11:21
Фото - fcvolyn.net

Захисник львівських «Карпат» Ігор Пластун, який наприкінці сезону став батьком, в інтерв’ю прес-службі клубу, підбив підсумки цього чемпіонату і згадав найяскравіші моменти. Футболіст впевнений, що у новому сезоні, результати команди покращаться.

«Дуже приємно, що наша оборона – серед кращих в чемпіонаті. Ми відіграли не ідеально в цьому чемпіонаті – це правда, але є і плюси. Один з них – це робота захисту, яку можна побачити в цих цифрах. До речі, Юрій Беньо, який і сам був дуже хорошим захисником, у цьому плані дає чимало корисних підказок. Всі розуміють, що команда з надійним тилом стає сильнішою. От від цього ми і танцюємо. Наприкінці чемпіонату ми вже більше старалися грати в атакувальний футбол, діяти першим номером, проти кого б не виступали.

Найяскравіші моменти? Напевно, це мої забиті м’ячі. Я дуже хотів забити, чекав на них. Вдалося двічі відзначитися, допомогти команді. Хоча, в цьому чемпіонаті приємних миттєвостей не бракувало», - сказав Пластун.

Нагадаємо, «Карпати» завершили сезон на передостанньому 13-ому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, набравши 15 очок.

Популярные новости