Володимир Костевич: "Ярмоленко – футболіст світового рівня"

1864 25.05 2015   18:43
Автор: Олег Барков
Фото - ФК "Карпаты"

Захисник львівських «Карпат» Володимир Костевич у матчі з київським «Динамо» вирішував непросте завдання з нейтралізації лідера чемпіонів Андрія Ярмоленка. Молодий футболіст вважає, що цей досвід йому неодмінно стане в нагоді в майбутньому.

«Матчі проти грандів важкі, але з такими командами приємно грати. Так можна показати усе, на що ти здатен, на що здатна команда. Мені довелося закривати фланг Андрія Ярмоленка – футболіста світового рівня. Безперечно, для мене це черговий досвід, у майбутньому буде легше проти інших суперників. Мабуть, в Україні на цій позиції саме Ярмоленко є кращим гравцем, разом з донецькими бразильцями. І хоч проти «Шахтаря» ми граємо наступний матч, але думками знаходимося все ще на полі «України». Команда переживає через те, що не вдалося вирвати нічию. На нас чекає перегляд матчу, адже були помилки і їх треба виправляти», - цитує Костевича офіційний сайт «Карпат».

Нагадаємо, в матчі 25-го туру української Пемьер-ліги «Карпати» у Львові мінімально поступилися «Динамо». Єдиний гол у матчі на рахунку Артема Кравця, який продовжує гонку бомбардирів.

Популярные новости