Денис Мірошніченко: "Цей сезон для мене унікальний"

958 25.05 2015   15:10
Фото - FCKarpaty.com.ua

Захисник «Карпат» Денис Мірошніченко поділився своїми враженнями від поєдинку з київським «Динамо», і від сезону в цілому. За словами футболіста, приємно, що тренери йому довіряють і він вперше провів у складі команди всі матчі.

«Проти «Динамо» було дуже важко грати, адже ця команда вже стала чемпіоном і привезла до Львова весь основний склад. Зважаючи на це, для нашої команди матч проти «Динамо» був дуже цікавим. Звичайно, ми хотіли виграти і зробили для цього все можливе – був цікавий футбол, напруження на полі тривало до останньої секунди. Запевняю уболівальників, що усі наші гравці старалися і залишили на полі всі сили. Думаю, в цьому плані нам ніхто не дорікне».

«Сезон, що закінчується доволі унікальний для мене, адже вперше я провів у складі всі матчі. Два роки тому зіграв 10 поєдинків, торік – 11. Було непросто, але я отримав хороший досвід, у кожному матчі брав для себе щось нове і цікаве. Дуже приємно, що тренери мені довіряють», – цитиує Мірошніченко офіційний сайт команди.

Нагадаємо, у 25-ому турі «Карпати» програли «Динамо» 0:1. Єдиний мяч у грі забив Артем Кравець. В останьому туры львів"яни зіграють з донецким «Шахтарем».

Популярные новости