Ігор Йовічевіч: "За перший рік роботи з "Карпатами" отримав задоволення"

896 25.05 2015   08:14
Фото - 1927.kiev.ua

Наставник львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч на післяматчевій пресконференції прокоментував гру своїх підопічних у матчі з «Динамо». За словами наставника, у захисті команда стала виглядати солідніше.

«Гадаю, уболівальникам гра сподобалася. Ми знали проти кого грали, а оптимальний склад «Динамо» – це повага до нашої команди. У той же час ми не хотіли відступати від своєї гри, від розвитку атаки, що починається від воротаря. Нехай не все вдавалося, нехай були помилки, але вони обов’язково дадуть нам досвід і користь. В шести останніх матчах ми мало пропускали і забивали, хоч не стільки, скільки хотіли.

З іншого боку в захисті ми стали соліднішими – багато команд пропустили більше за нас. Можу сказати, що за перший рік роботи з «Карпатами» я отримав задоволення», - передає слова Йовічевіча офіційний сайт львівської команди.

Нагадаємо, «Карпати» програли «Динамо» 0:1. Єдиний гол на рахунку Артема Кравця. Перед останім туром львів"яни мають у своєму активі 14 очок і займають 13 місце в турнірній таблиці.

Популярные новости