Ігор Пластун: "Зараз трішки почало фартити"

1015 17.05 2015   10:11
Автор: Олег Барков
Фото - fcvolyn.net

Захисник львівських «Карпат» Ігор Пластун прокоментував гру своєї команди в матчі 24-го туру чемпіонату України з луганською «Зорею», в якій львів’яни завдяки голу Пластуна змогли відстояти нічию.

«Дуже приємно, що я забив після повернення у гру. Звичайно, гол присвячую своєму синочку і дружині, яка подарувала мені таке щастя. Радий, що гол приніс позитивні емоції, ми взяли очко у складній грі. Хоча, сам футбол у нашому виконанні був не того стилю, який ми проповідуємо. Але без таких ігор футболу не буває.

Слава Богу, що зараз трішки почало фартити. Якщо не брати гол у ворота «Металурга», то я вже давно не забивав. Якщо не помиляюся, то десь півтора сезони. Добре, що гол приніс результат, а я вважаю, що в теперішній ситуації – нічия це хороший показник. Тому я загалом задоволений і вітаю всю нашу команду», - цитує Пастуна офіційний сайт «Карпат».

Нагадаємо, завдяки набраному очку «Карпати» віддалилися від «Іллічівця», який знаходиться на останньому рядочку у турнірній таблиці, на три пункти. В наступному турі львів’яни дома зіграють з київським «Динамо».

Популярные новости