Олександр Шовковський: "Дніпро" — це команда, яка демонструє прекрасний футбол"

1091 14.05 2015   18:49
Автор: Олег Барков
Фото - FootBoom.com

Голкіпер та капітан київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився своїми очікуваннями стосовно майбутнього матчу проти «Дніпра», в якому київське «Динамо» може забезпечити собі чемпіонство.

«Наша наступна гра буде такою, в якій ми можемо завоювати чергові три очки. У кожному матчі перед нами ставиться єдине зав­дання — здобути лише перемогу. Саме тому, в кожній зустрічі пот­рібно виходити й відповідним чином налаштовуватися на суперника, аналізувати його дії, демонструвати свій рівень гри й тішити рідних уболівальників. Пот­рібно демонструвати, що впродовж усього сезону ми боролися за те, щоби зараз бути на першому місці та, в підсумку, стати чемпіонами. Якщо це станеться наступного туру — чудово! Якщо ні, то, можливо, це станеться згодом. У будь-якому випадку, ми будемо налаштовуватися на матч проти одного з лідерів нашого футболу. «Дніпро» — це команда, яка демонструє прекрасний футбол, це клуб, який нині грає в півфіналі Ліги Європи. До слова, дай Бог їм удачі у цій справі. Та буде так, як буде. Але ми, повторюся, налаштовуємося на перемогу в кожному матчі — з будь-яким суперником. Повірте, ми не дивимося на те, яке місце наш конкретний опонент займає в турнірній таблиці. За перемогу дають ті ж три пункти», - цитує Шовковського газета «Український футбол».

Нагадаємо, що зустріч між «Динамо» та «Дніпром» в рамках 24-го туру Прем’єр-ліги відбудеться у неділю, 17 травня. Початок гри – о 19:30. Кияни на сім очок попереду «Шахтаря» за три тури до закінчення чемпіонату. Для того, щоб оформити чемпіонське звання вперше з 2009 року «Динамо» потрібно набрати три очка.

Популярные новости