Віталій Кварцяний: "Гравці запевнили, що про якісь закулісні моменти навіть мови немає"

1158 13.05 2015   19:07
Фото - fcvolyn.net

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний вірить своїм гравцям та запевняє, що його підопічні не грають у закулісні ігри.

«Я переглянув ще раз у запису матч із «Металістом». Багато поєдинків нашого чемпіонату проходять у такому ж темпі. Гра відбувалася о 14.00, ми все ж довго добиралися до Харкова, тому «побігла» моя команда краще у другому таймі.

Крім того, скажу, що ми зібрали спеціальну тренерську раду, аби дати відповідь на усілякі натяки на нечисту гру. І після детального аналізу матчу можу сказати, що я вірю у професіоналізм своїх гравців. Футбол з «Металістом» було цікаво дивитися. Неочікувана нічия дуже сильно психологічно вдарила по нам. Ми зіграли чесно, але зарано повірили у перемогу.

До слова, після матчу до мене підійшли капітан Ерік Бікфалві та Богдан Шуст. Ми мали розмову, розібрали також гру, хлопці запевнили, що про якісь закулісні моменти навіть мови немає. Я вивчив гру у Харкові і справді вони грали дуже серйозно проти «Металіста», - сказав Кварцяний в інтерв’ю офіційному сайту волинян.

Популярные новости