Владимир Савошко: "Молодым ребятам дали возможность себя проявить"

1072 23.03 2015   16:25
Фото - FootBoom.com

Півзахисник молодіжного складу «зелено-білих» Володимир Савошко приніс «Карпатам» перемогу у товариському матчі проти винниківського «Руха». Після боротьби Михайла Сергійчука із кіпером суперників, м’яч відстрибнув до Савошка, який красиво завершив атаку команди.

«Ми зараз тренуємося разом з основою шість днів на тиждень. Маємо одне чи два тренування в день. Багато наших гравців вирушили до збірних, тож нас об’єднали».

«Проти «Руха» для багатьох з нас була дуже відповідальна гра. Зрештою, нам, молодим хлопцям, дали можливість себе проявити у першій команді, перед тренерами. І дуже приємно те, що у нас є можливість займатися зі старшими партнерами. За рахунок свого досвіду вони дають нам цінні поради і підказки, так набагато легше грати. Однак на стадіоні СКА поле було у дуже важкому стані, грати на ньому не просто».

«Я грав на позиції опорника, усі підбори мали бути за мною. Коли Сергійчук боровся за м’яча я намагався «упіймати» його. Мені це вдалося – я помітив, що воротар занадто далеко вийшов, тож залишалося лише влучити у ворота» – підсумував півзахисник «Карпат».

Популярные новости