Муртаз Даушвілі: "Щасливий, коли їду до збірної"

1460 21.03 2015   08:46
Фото - FootBoom.com

Півзахисник «Карпат» Муртаз Даушвілі отримав запрошення до національної збірної Грузії. Новий керманич «хрестоносців» Кахабер Цхададзе викликав опорника навіть попри те, що він не провів у 2015 році на рівні Прем’єр-ліги жодної хвилини. Перед вильотом до Тбілісі Даушвілі поспілкувався з офіційним сайтом «зелено-білих».

– Коли мене викликають до збірної, відчуваю велике щастя і задоволення. Це зовсім інший рівень, зовсім інша мотивація і відповідальність. На нас чекає два матчі, але, мабуть, усі чекають поєдинку проти Німеччини – чемпіонів світу. Це надзвичайно сильна команда, у складі якої грають великі футболісти. Тут одного бажання буде мало. Тут треба показати всю свою майстерність.

– Кахабер Цхададзе новий тренер збірної. Чи ви знайомі?

– Звичайно, я його давно знаю, так само і він знає мене. Тут нема жодних проблем.

– У складі «Карпат» ти не грав через травму. Як зараз почуваєшся?

– Справді, була доволі прикра травма, яка тягнулася за мною ще зі зборів. Зараз вже набагато краще почуваюся, сподіваюся, що зможу допомогти своїй збірній.

– Що скажеш про шанси грузинів? Чи після невдалого старту зможете вийти з групи?

– Тут щось дуже важко говорити. Мабуть, усі прекрасно розуміють, наскільки складна у нас група. От зараз на нас чекає зустріч із чемпіонами світу. Лише час зможе відповісти на це запитання.

Популярные новости