Віктор Хомченко: "Нам дуже важливо було виграти у "Карпат"

1232 14.03 2015   09:44
Фото - FootBoom.com.

20-річний нападник луцької «Волині» Віктор Хомченко прокоментував клубній прес-службі поєдинок проти львівських «Карпат»(2:0)

- Я сподівався, що вийду на заміну. Почав готуватися ще в першому таймі, Віталій Володимирович сказав бути готовим. У перерві ж порадив частіше брати гру на себе, обігрувати, пресингувати суперника.

- Склалося враження, що у середині другого тайму «Волинь» почала більше притискатися до власних воріт, а контратаки менше вдавалися?

- Чесно кажучи, почали боятися за результат. Нам дуже важливо було виграти у «Карпат». Через це, можливо, подумали підсвідомо напевне грати по результату, притискатися.

- Богдану Шусту подякували після гри за відбитий пенальті?

- Аякже! Велике спасибі йому, напевне, це був переламний момент гри. Якби «Карпати» зрівняли невідомо, як би склалася надалі гра. Я відчув, що ми все ж виграємо матч тільки після забитого Еріком пенальті. Ще раз хотілося б подякувати вболівальникам, які приїхали підтримати нас у Львів. Вболівальників на стадіоні було небагато, тому підтримка наших фанів була дуже і дуже гучною.

Источник: ФК"Волынь"(Луцк)
Популярные новости