Ерік Бікфалві: "Гол з пенальті – це також гол"

1993 14.03 2015   09:00
Фото - volynpost.com

Півзахисник «Волині» Ерік Бікфалві після голу у ворота «Карпат» із десятьма влучними ударами одноосібно очолив гонитву бомбардирів у Прем`єр-лізі. Попереду в румуна збір у національній збірній. Клубна прес-служба запитала в лідера «хрестоносців» про враження від матчу із «Карпатами»:

- Я щасливий сьогодні. Ми чесно заробили три очки і більш-менш непогано грали. Погода трохи заважала грі, але це було однаково до обох команд. А поле тим не менше було в хорошому стані.

- У матчі з «Карпатами» ти багато бив, брав гру на себе, так само, як у попередньому турі. Але забив тільки з пенальті…

- (посміхається) Але ж забив. Гол з пенальті – це також гол, правда? Тим більше, що аби суддя призначив пенальті, команда мусить провести атаку, і не одну, на гол, на пенальті всі працюють. Думаю, що я ще заб`ю в чемпіонаті, і не тільки з одинадцятиметрового.

- Нині в чемпіонаті України буде довга пауза. Вона не зіпсує ігрові кондиції, тонус командний і твій особистий?

- Так, я знаю, що ваша федерація ухвалила таке рішення. Знаю, що цим хочете допомогти збірній. Звісно, краще було б грати перед матчами збірних ще один матч в чемпіонаті. Але відштовхуємося від того, що є. Думаю, що ми не розклеїмося під час перерви, тим більше, що матч буде вдома, перед своїми вболівальниками і з суперником, який на відстані витягнутої руки. А стосовно того, що буду робити під час вихідних, які ми отримали, то наразі їду додому, побачуся із сім`єю. Бачите – це вже позитив від паузи…

- У тебе попереду збір із національною збірною та матч відбору із Фарерами. Впевнений, що гратимеш в основному складі?

- На 80-90% впевнений, що вийду, хоча загадувати не буду. Важливо, що мене викликали. Решту буду доказувати грою, своєю нинішньою формою тренерам.

Источник: ФК"Волынь"(Луцк)
Популярные новости