Ігор Пластун: "Чим ближче до кінця зборів, тим кращий настрій"

1057 17.02 2015   08:48
Фото - fcvolyn.net

У загалом невиразному матчі «Карпат» проти болгарського «Банско», Ігор Пластун виділявся на полі – жодного разу суперники так і не змогли пройти центрального оборонця, відповідно і небезпеки біля воріт теж не було. Хоча, сам Ігор свої дії оцінює доволі скромно.

«Якщо чесно, нікого не ображаючи, але треба визнати, що суперник нам по силі був. Попри те, що ми допускали дитячі помилки і обрізалися, суперники нічого не могли придумати особливого. Нам було доволі просто прораховувати їхні ходи. Інша справа, якби ми так помилялися у матчі проти «Шахтаря» чи «Динамо». Тоді після матчу про мене так не говорили б (усміхається)» – починає Ігор розмірковувати про останній день на зборах.

«Після травми Андрія Гітченка на його позицію опустився Ігор Худоб’як. Попри його досвід та рівень, зрозуміло, що він не захисник. Тому придивлявся трішки і за його зоною, щоб у разі потреби підстрахувати».

«Взагалі, грати було не просто. Ми почали матч в 11 годині і за досить спекотної погоди. Я по собі відчуваю, що ранкове тренування для того, щоб ввійти в день, а вже ввечері для того, щоб якісно робити те, що я люблю і те, що вимагають тренери. Але треба було грати за «Карпати». І ми намагалися виграти, хоча не все вдавалося. Нічия – результат справедливий».

«Настрій у команди хороший. На останньому тренуванні ми грали в тенісбол, трохи розважилися. Зазвичай у нас важкі заняття, але тут тренери порадували. А до того ми провели турнір в футбол на короткій дистанції. Це все несе в собі позитивні емоції. Зрештою, не знаю як для кого, але я по собі відчуваю – чим ближче до кінця зборів, тим кращий настрій, адже скоро повернуся до дому» – підсумував Ігор Пластун.

Популярные новости