"Карпаты" вернулись во Львов

894 02.02 2015   09:20
Фото - ru.forwallpaper.com

Після нічиєї проти австрійської команди «Адміра Вакер» львівські «Карпати» почали збирати речі та готуватися до відльоту. Ще затемна автобус із командою на борту узяв курс на Анталью, звідки «зелено-білі» вирушили до Стамбула. А вже звідти, так само без повітряних пригод, карпатівці долетіли до Львова.

Провести кілька днів у Львові вирішила більшість гравців, але дехто коротку відпустку справить у Києві, Дніпропетровську чи Тбілісі. Ігор Йовічевіч, натомість, залишився в Туреччині, де працюватиме над дипломною роботою, що дозволить позбавитися від приставки «в.о.».

Нагадаємо, що під час перших зборів карпатівці провели три спаринги проти хорватського «Спліта», польського «Гурніка» та австрійської «Адміри Вакер». У кожному з матчів була зафіксована нічия, а єдиний гол «зелено-білі» забили у першій грі – його автором став хорват Манце, який знаходиться в «Карпатах» на оглядинах.

Уже в четвер карпатівці знову вирушать до Туреччини на другі збори, де заплановано провести п’ять товариських поєдинків. Разом із першою командою в готелі Starlight проживатиме і молодіжна команда, а також юніори, які прилетять вже під завершення зборів команди Ігоря Йовічевіча.

Популярные новости