На втором сборе "Ворскла" проведет три контрольных матча

1191 25.01 2015   15:20
Фото - spacereal
Ледве встигнувши перевести дух після повернення додому, футболісти і тренери полтавської «Ворскли» знову повертаються на роботу. Проходити вона буде, як і раніше, в Туреччині, правда, вже в умовах іншої готельного комплексу. Готель «Sueno» розташований в містечку Сіде, в ньому є все необхідне для плідної роботи та реабілітації спортсменів.
О 2:00 ночі клубний автобус «біло-зелених» виїде в напрямку Борисполя, звідки рано вранці команда візьме курс на Анталію.
Другий етап закордонних зборів триватиме до 7-го лютого. За цей час, за попередніми даними, команда планує зіграти три контрольних матчі. 30-го січня - «Динамо» (Тбілісі, Грузія), 4-го лютого спаринг з польським «Рухом» з Хожува і 7-го числа суперником «ворсклян» виступить ФК «Атирау» з однойменного казахського міста.
У прийдешньому навчально-тренувальному процесі наставник полтавської команди планує задіяти тих же виконавців, які працювали на першому етапі підготовки, плюс ще приєднаються до одноклубників півзахисники Ігор Пердута, який проходив курс лікування та реабілітації в Мюнхені, і задіяний у фінальній частині Кубка Азії Санжар Турсунов. Прибуття потенційних новобранців до тренувального табору полтавців планується по ходу збору.
Популярные новости