Євген Буднік: "Вболівальники в Чехії слідкують за чемпіонатом України"

1734 08.01 2015   23:30
Молодий півзахисник Євген Буднік повернувся на Полтавській стадіон після річної перерви. Адже останній час він провів у оренді в футбольному клубі «Слован» зі Словаччини.
- Я повернувся в родину, все добре, - розповів Євген, - Усіх зі святами. Різдво ж вчора було.
- Скажи, цей час, який провів не в Полтаві, що він тобі дав? Судячи з твоїх інтерв’ю ти змінився?
- Досвіду додалося, трохи подорослішав, подивився на життя з іншого боку. Подивимось вже на футбольному полі, що дав цей час. Сподіваюсь, тільки позитивні речі.
- Що знають в Чехії про Український футбол?
- Багато чого, до цього там грали хлопці із України, з київського «Динамо». «Слован» з «Дніпром» грав у Лізі Європи. Вболівальники там слідкують за чемпіонатом України. Достатньо інформації вивчають.
- Тобі пропонували залишитися?
- Так, були варіанти, але захотів повернутися додому – у Полтаву. Поспілкувався з Василем Сачком, він сказав, що на мене розраховує, для мене це головне. тим більше, у мене контракт із «Ворсклою». Навіщо щось міняти, якщо тренер розраховує…
- Які задачі для себе бачиш?
- Мені потрібно закріпитися в основі. А там буде видно.
- Зі сторони ти за «Ворсклою» спостерігав?
- Звісно, спілкувався з хлопцями. З Євгеном Ткачуком постійно на зв’язку. Команда додає, хтось скаже, що рівень чемпіонату впав, але я так не вважаю. Думаю, у нас є шанс потрапити у Лігу Європи. Руки та ноги у всіх однакові, як будемо грати, такий буде і результат.
Популярные новости