Динамівці готуються до матчу проти "Таврії"

1469 14.03 2014   16:41
Фото - fcdynamo.kiev.ua

Київські вболівальники зачекалися футболу!

Довгі три місяці перерви, що минули після грудневих матчів, позаду, тепер саме час теплим березневим ввечері на головній спортивній арені країни знову побачити улюблену команду.

Незважаючи на виниклі обставини, динамівці продовжують цілеспрямовано готуватися до поєдинків чемпіонату України. Щодня команда тренується в Конча-Заспі, готуючись до майбутніх офіційних матчів.
Тепле березневе сонце, зеленіючі лани, свіже повітря... Все це пишність на клубній базі лише додає гравцям сил і енергії.

У п'ятницю вдень команда провела чергове тренування, перебуваючи в очікуванні інформації про підтвердження проведення найближчого матчу чемпіонату проти сімферопольської «Таврії».

У тренуванні 15 березня взяли участь три воротарі та 20 польових гравців. Відсутній Олександр Шовковський, який продовжує заліковувати пошкоджену м'яз стегна.

нші голкіпери «біло-синіх» звично відпрацьовували воротарські вправи.

Біля поля за активними діями своїх одноклубників спостерігав Влад Калитвинцев. Перед цим молодий півзахисник відвідав тренажерний зал, а тренування в загальній групі без обмежень він зможе почати в середині наступного тижня.

Півторагодинне заняття пройшло на одному диханні.

Розділившись на два склади, було зіграно міні-матч, в якому голи можна забивати тільки ударами головою.

Потім футболісти попрактикувалися в техніці володіння м'ячем, на трьох полях зігравши в теніс-бол.

Основна ж частина підготовки була відведена вправ з тактики - загальнокомандного ведення гри, дій в обороні, атаці...

У суботу в розкладі «Динамо» ще одне тренування і заїзд на базу і подальша підготовка до першій весняній офіційній грі проти клубу зі столиці Криму.

Нагадаємо, гра проти сімферопольської «Таврії», передбачена в рамках 21-го туру УПЛ відбудеться 16 березня на НСК «Олімпійський». Початок зустрічі о 19.30.

Популярные новости