"Карпати" в Туреччині: повноцінний робочий день (+фото)

1449 13.02 2014   23:58

Після другої поспіль нічиєї на зборах Олександр Севідов провів попередній розбір польотів і поділився своїми думками з гравцями «Карпат». Загалом головний тренер оцінив спаринг проти словацького «Тренчіна» як хороший і корисний, але не обійшлося без претензії до своїх підопічних.

Щоправда, розмова тренера з гравцями відбувалася у не зовсім зручному антуражі. Граючий тренер тульського «Арсенала» Олександр Філімонов, який тричі пропустив від «Карпат» у першому таймі спарингу на перших зборах, безпардонно всівся на стілець і «ганяв» молодого голкіпера через різні перешкоди. Те, що тренування його команди закінчилося і на поле прийшла інша його, схоже, абсолютно не бентежило.

Після пробіжки та розминки команда займалася традиційним тенісболом – видно, що гравці уже зрозуміли тонкощі цієї корисної забави. Зокрема, регулярно карпатівці пробивали через себе – особливо ефектно це вдавалося Бартуловічу та Балажіцу. А вже насамкінець тренування Роман Підківка та Денис Васін змінилися місцями. Нападник одягнув рукавиці і став у ворота, а кіпер пробивав з-за меж штрафного. Все-таки, ловити м’ячі, як виявилося, справа не проста. А от сам Підківка довлі просто клав круглі точно під перекладину. Уже ввечері команда провела заняття тактичного характеру.

Нагадаємо, що вже 15-го лютого карпатівці проведуть свій третій спаринг на зборах – їхнім суперником буде казахський «Кайрат».

Популярные новости