Олександр Севідов: "Є один гравець, який провалив матч"

900 12.05 2014   00:55
Фото - Footboom.com

Олександр Севідов, головний тренер «Карпат».

– Нам дуже жаль, що в цьому матчі ми не мали підтримки фанів. Я впевнений, що ми б виглядали краще, а вони б нас підтримали. Щодо гри, то індивідуальний рівень гравців суперника вищий за наш. Вони скористалися з наших помилок. Просто скористалися. Наш план на гру практично спрацював, але зараз завершується сезон. Хтось втомився, хтось зазнав ушкодження. На жаль, сьогодні є один гравець, який провалив матч. Не буду називати. Ми програли. Що поробиш? Йдемо далі.

Сьогодні відбувався матч без глядачів. А ви б хотіли, щоб він і без суддів був?

– Після того, що я кричав на Бойка і що, очевидно, чули з телевізорів, додавати більше нічого не хотілося би. Варто сказати, що ми свої помилки зробили, через які нам забивали.

– Ви ще кричали про стадо баранів. Це кому адресувалося?

– Ви все чули. У вас просто феноменальний слух. Кому адресувалося, той зрозумів, але зі своїми функціями не справився. Були у нас гравці, які мали грати на підборі, бо ж ми знали, що Гомез б’є без роздумів. Вилітає він з-під двох гравців і забиває...

Останні два тури ви грали з призерами, отримали різні результати. Що скажете про «Дніпро» і «Металіст»?

– Обидві команди мають чудовий підбір гравців високого класу, особливо у плані форвардів. Не даремно вони роблять ставку на бразильців та аргентинців. Вони грають нестандартно. «Дніпро» мав багато моментів, але не забив. Десь нам повезло...

У цьому чемпіонаті «Металіст» є єдиною командою, у якої «Карпати» не забрали жодного очка... Незручний суперник?

– У нас були і гірші матчі. Ми грали і в Харкові, і у Львові на Кубок, а той матч також судив Сергій Бойко. За те йому хочу подякувати, що в нього є стратегія і що він знає, як на полі судити. «Металіст» сильна команда і своє місце займе. Скажу лише, що я пізнав старий-добрий «Металіст», як і в попередні роки.

Популярные новости