Микола Павлов: "В "Дніпрі" був, в "Динамо" був, мені там вже не цікаво"

1525 12.04 2013   22:55

Післяматчева прес-конференція головного тренера «Іллічівця» Миколи Павлова.

Я дуже боявся гри в Луцьку, оскільки, думаю, кожен з вас розуміє як важко грати з командою, якій нічого втрачати…

- Як вам сьогодні поле?

- Я також відчув його стан: хотів подати гравцям м’яч і ледь не впав. Та поле, воно ж однакове для всіх, добре, що воно хоч витримало гру. Вранці мої помічники сказали, що поле дуже в’язке, а для нашої команди, якщо зрівняти атлетичні дані, ріст, вагу, то мала би бути важка гра. Боявся, аби від стану поля не отримати сьогодні поразки. Хочу сказати, що обидві команди показали футбол цілком гідного рівня як для такого стану поля. Ну мені так здалося. Я сидів на тренерській лаві, то мені здалося, що ми грали як бразильці.

- Ви казали, що «Іллічівець» стане останньою командою у вашій карєрі..

- Мені так хочеться. Свого часу я пропрацював тут 8 років, після цього залишилися лише найкращі враження. Інфраструктура клубу, дитячий футбол, юнацький футбол – краще в України немає. Тому я повернувся туди, де у мене не виникає питань до тренувального процесу, скажімо де тренуватися, про поля. А в Полтаві були проблеми. Там мені постійно обіцяли, що побудують інфраструктуру, але так і не збудували. І це одна з причин чому я покинув «Ворсклу».

- А якщо «Динамо» чи «Шахтар» запросять?

- Я там вже був. В «Дніпрі» був, в «Динамо» був, мені там вже не цікаво. Мені більше подобається працювати там, де молодь. Так бачиш результати своєї роботи.

Популярные новости