Роман Безус: "Перед "Динамо" завжди стоїть завдання займати перше місце"

1125 10.07 2013   12:43
Фото - Виктор Перегняк,FootBoom.com
Київське "Динамо" провело останній товариський матч перед стартом нового сезону. У поєдинку з чемпіоном Ірану "Естеглалем" зіграли футболісти, які отримали мало ігрового часу у матчах Об'єднаного турніру та найближчий резерв першої команди. Перемогли гості — 2:1.
"Я задоволений, що сьогодні вийшов на поле, - каже після матчу півзахисник "Динамо" Роман Безус. - Зрозуміло, що жодна команда не буде готова на перший тур чемпіонату на всі 100%. Але ми добре попрацювали у міжсезоння, на високому рівні провели Об'єднаний турнір, тому все буде добре."
Безус вийшов у стартовому складі і був замінений на 61-й хвилині матчу.
"Як оцінюю свою форму? Так собі (сміється). Чому так? Важко сказати."
У міжсезоння "Динамо" придбало трьох новачків — Дьємерсі Мбокані, Джермейна Ленса та Юнеса Беланада.
"Я погано знаю англійську мову, тому мені важко з ними спілкуватися. За грою було видно, що футболісти старалися. Ленсу вдалося забити гол. Чим швидше вони адаптуються, тим буде краще для команди. Відчувається, що у "Динамо" підвищилася конкуренція — стало багато футболістів."
У минулому сезоні кияни вперше в історії України фінішували на третьому місці.
"Перед "Динамо" завжди стоїть завдання займати перше місце, в якому б турнірі команда не брала участь. Минулого року у нас не було на меті стати третіми."
Ультрас "Динамо" бойкотували матчі Об'єднаного турніру. На товариському поєдинку проти чемпіона Ірану активні вболівальники заповнили фан-сектор і навіть влаштували файєр-шоу.
"Було приємно їх знову бачити. Хотілося, щоб ультрас підтримували нас і під час матчів проти "Зеніта" та "Спартака", але це було їх рішення. Дякую, що сьогодні вони були з нами."
Популярные новости